Магазин CARISMA е специализиран в продажбата на мъжки и дамски чанти, портфейли, аксесоари на утвърдени български производители и вносители.

За нас

Carisma Bags се занимава с продажба на луксозни кожени дамски и мъжки чанти, дамски и мъжки портфейли, колани на утвърдени български производители и вносители от 1999 година. Стоките предлагани в магазин CARISMA са бутикови с отличен дизайн и високо качество. За вече близо 25 години на пазара, магазин CARISMA успя да спечели доверието и симпатиите на многобройни постоянни клиенти, предлагайки висококачествени кожени чанти, както за жени, така и за мъже. Създаваме online магазин CARISMA, за да предложим стоките си на повече хора от цяла България.  

Базирайки се на дългогодишния си опит, ние умело следим последните модни тенденции, за да предложим на своите клиенти голямо разнообразие от качествени продукти за различни възрастови категории и сезони, в което може да се убедите сами посещавайки нашите представителни магазини  или разглеждайки продуктите в този сайт.

В нашите магазини са подбрани най-актуалните дамски и мъжки чанти, портфейли, пътни чанти, кожени раници и бизнес чанти. Ако търсите определен модел или цвят чанта, която не се предлага в нашия сайт, доверете ни се. Изпратете запитване на нашият e-mail адрес със снимка на желаната от вас чанта и ние ще ви отговорим в най-кратък срок . За вас остава само да се насладите на пазаруването и да се сдобиете с най-добрите чанти на пазара. Почувствайте се по-уверени и елегантни с красивите модели, които предлагаме на вашето внимание. Усетете допира на луксозната, мека естествена кожа, уловете блясъка на деликатното лачено покритие и се насладете на качеството, което ви предлагат нашите дамски чанти. Висококачествената дамска чанта няма как да не допринесе за по- високо самочувствие, а вашата удовлетвореност и шеметен външен вид ще бъдат забелязани от всеки.

 
Доверете ни се и се присъединете към нашите доволни постоянни клиенти!