Условия на доставка. Всички продукти предлагани в този сайт са оригинални и с доказан произход.

Условия на доставка


Всички продукти предлагани в този сайт са оригинални и с доказан произход.  Някои от продуктите, които предлагаме са закупени от трети страни – дистрибутори / уеб сайтове и ние гарантираме тяхната автентичност.  Интернет магазин www.carismabags.com не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на вашите монитори , защото настройките на всеки един са индивидуални.  Посочените размери на чантите са приблизителни. Всички цени са обявени са в български лева, с включено 20% ДДС. Всички снимки са с минимална обработка, за да отговарят напълно на реалният продукт са собственост на ДЗЗД "Каризма" и са под защита на закона за авторското право.

1/ Работим изцяло с налични стоки.
За разлика от много наши конкуренти, желаният от Вас продукт е наличен на склад и ще бъде доставен в рамките на 2 работни дни.
В редки случаи е възможно желаният от Вас продукт да бъде изчерпан в рамките на деня, в който го поръчвате /преди да бъде свален от сайта/, но това би било по-скоро изключение и ние ще имаме грижата да Ви уведомим.
Поради тази причина Ви молим, задължително да оставите телефон, e-mail  и име за контакт, защото ще Ви се обадим за потвърждение.
 

2/ Как мога да поръчам даден продукт?
За поръчка в сайта използвайте иконката Кошница и добавете желаният от Вас продукт. След, което вашият продукт ще Ви чака в кошницата, докато решите да финализирате поръчката си.
Можете да поръчате и от нашата Фейсбук страница CARISMA BAGS като използвате бутона ПАЗАРУВАЙ.
Покупката може да стане и на място в нашият физически магазин CARISMA в гр.Варна, 9000; Бул. "Княз Борис 1" 17.
За Ваше улеснение най-лесно и бързо можете да поръчате на Телефон: 0899108484; 0899108486, както и на e-mail: carismabags@abv.bg
 
2/ С коя куриерска фирма работим и колко струва доставката?
Всички поръчки се изпращат до офис посредством фирма "Еконт" и "Спиди".
- При поръчки под 50 лв. разходите по транспорта /куриерската услуга/ и платежа са за Ваша сметка.
- При покупка на стойност над  50 лв., цената на транспорта /куриерската услуга/ до офис на "Еконт" или "Спиди" във Вашият град е за наша сметка.  Ще платите само стойността на поръчания продукт /продукти/.
- Поръчката Ви може да бъде изпратена, по Ваше желание, и до адрес /до дома Ви/. В този случай стойността на куриерската услуга е за Ваша сметка, независимо от стойността на продукта.
 
3/ Какви са условията и начин на плащане?
Желаният от Вас артикул ще бъде изпратен по куриер в рамките на 2 работни дни след датата на поръчката.
Пратките се изпращат с опцията "виж преди да платиш" т.е имате право да отворите пратката, да разгледате съдържанието и ако сте удовлетворени (няма несъответствие, повреда и т.н) да извършите плащането.
В момента на получаване на доставката  от куриера, закупената стока се заплаща  с наложен платеж.
Моля, задължително оставете телефон, e-mail  и име за контакт, защото ще Ви се обадим за потвърждение!
 
4/ Какъв е срокът за доставка?
Поръчките се изпращат по следният начин и се получават до два работни дни:
- Поръчки, направени до 15ч. се изпращат на същият ден.
- Поръчки, направени след 15ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден.
- Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.
 
5/ Връщане или замяна - как?
В рамките на 14 дни може да върнете поръчан продукт, закупен от онлайн магазин CARISMABAGS.BG.
Продуктите се изпращат с опция преглед преди получаване, но ако размислите може да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума. В такива случаи се свържете с нас по телефон или имейл за да уточним начина на връщане/замяна.
Съгласно ЗЗП в срок от 14 дни може да върнете закупен продукт, ако е в пълна опаковка, без видими следи от употреба, с налични документи за покупка (издадени при заплащане от куриер).
При връщане или замяна на продукт разходите са изцяло за Ваша сметка. Можете да изпратите продукта, предвиден за връщане или замяна на следните адреси, в зависимост коя фирма сте използвали за получаване на продукта, както следва: 
-До офис на "Еконт", гр. Варна, кв. Васил Левски, ул. Васил Ставрев №2, за фирма КАРИЗМА ДЗЗД, с телефон 0899 108 484.
-До офис на "Спиди", гр. Варна,  кв. Васил Левски, ул. Васил Ставрев № 2, вх 1, за фирма КАРИЗМА ДЗЗД, телефон 0899 108 484.