Мъжки Бизнес Чанти за документи от естествена кожа

Бизнес чанти за документи

Галерия Списък


Мъжки бизнес чанти от CARISMA BAGS са делови и дискретни, спортно-елегантни, елегантни и мултифункционални.
В нашата категория Бизнес Чанта за Документи ще откриете специална чанта за лаптоп, чанта за документи или работна чанта, мъжка бизнес чанта, делова чанта и още много повече! Размерите са подходящи за различни видове лаптоп или таблети, както и побират вашите документи формат А4. 
Лаптопът или таблетът съдържат много ценна информация и е от изключително значение да са поставени и защитени в подобаваща чанта. В този смисъл мъжката делова чанта е един от най-търсените  аксесоари от съвременните бизнес мъже.
Предлагаме и широка гама от дискретно подбрани цветове за модерният мъж и бизнес средата, в която се изявява.
Независимо дали отивате на важна делова среща, на кафе с приятели, или сте в командировка, ние от онлайн магазин CARISMA BAGS имаме чантата за съответният случай!
За улеснение на нашите клиенти сме разделили мъжките чанти в две под категории -  спортно елегантни и бизнес чанти за документи. 
За нас е важно клиента да е доволен, за това предлагаме красиви и изчистени снимки и подробно описание на чантата, лесна регистрация в сайта ни и бърза доставка. Всички наши чанти са налични и от момента на поръчката ще са при Вас до два работни дни.