Мъжки Бизнес Кожени Чанти

Мъжки чанти

Галерия Списък

 • 1
 • 2
 • 3

 • Оригинални мъжки чанти от онлайн магазин CARISMA BAGS.
  В категория мъжки чанти са включени спортно елегантни чанти и бизнес чанти за документи.
  Мъжките чанти са изработени както от естествена кожа така и от еко кожа.
  Много често мъжете предпочитат чанти от естествена кожа, които се отличават с високо качество на изработка и също така са със съвременен модерен дизайн.
  Мъжките чанти на CARISMA  изработени от естествена и еко кожа са удобни и практични и в същото време излъчват стил и елегантност. Магазинът ни предлага голямо разнообразие на спортно елегантни чанти, в различни цветове и размери, освен това ще намерите и бизнес чанти за документи. Магазин Carisma предлага на своите клиенти удобни, мултифункционални чанти, подходящи за документи формат А4, а за търсещите сигурност предлагаме и чанта с код.
  За нас е важно клиента да е доволен, за това предлагаме красиви и изчистени снимки и подробно описание на чантата, лесна регистрация в сайта ни и бърза доставка. Всички наши чанти са налични и от момента на поръчката ще са при Вас от 2 до 4 работни дни.

  Експресна и сигурна доставка до: София, , Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Силистра, Смолян, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, Благоевград, Велико Търново, Габрово, Кюстендил, Монтана, Разград, Сливен, Търговище.