2 страхотни тенденции за Есен/Зима 2019-2020

2 страхотни тенденции за Есен/Зима 2019-2020

За любителите на кожени чанти: тенденциите на чантата за есен / зима 2019-2020 са вече тук, със здравословна смес от завръщащи се тенденции, чисто нови тенденции, нови обрати на стари тенденции и няколко тенденции, които ясно се пренасят към чантите от други артикули на пистата. Нашата цел е да бъдем всеобхватни, така че можете да сте сигурни, че това са всички тенденции за луксозни чанти есен 2019 -2020 , за които трябва да знаете.

Кожени чанти от змийска кожа
Видяхме го в тенденциите за принтиране през есента 2019 г., в обувките за есен 2019, а също и в тенденциите в чантата за есен 2019 - змийски принт може да бъде най-големият хит на есента. Той е толкова универсален като обикновената кожа, но малко по-интересен и определено по-луксозен. Ще отнеме твърде много време, за да се изброят всички опции на чантата от змийска кожа, които се предлагат, но ще говорим за няколко забележителни.
Змийската кожа беше прелестна като само акцент в Proenza Schouler, придавайки нотка на яркост и текстура на чанти, които са предимно изработени от лъскава черна кожа. Чантите, изцяло покрити с оранжева змийска кожа, също бяха са впечатляващи.
За по-дискретна опция Тори Бърч представи малка черно-бяла чанта в змийски десен, украсена със златен хардуер. Малки дисаги, покрити с тъмна змийска кожа, бяха друг приятен вариант, особено за вечерен стил. Мариам Насир Заде, Майкъл Корс и Ланвин също представиха отлични варианти на чанти за змийска кожа. Ето и няколко предложения в този красив десен, които можете да разгледате: <<<Натиснете тук>>>
Крокодилска релефна кожа
Кроко кожата е доста подобна на змийска кожа, но с по-големи люспи и по-груба, и носи  дива вибрация. Ако крокодилската кожа ви е любима то, със сигурност ще харесате релефните чанти от есен 2019. Нищо не е толкова модерно, колкото да вземете едно от най-страшните животни на планетата и да го превърнете в красив аксесоар.
Богатият, кралски цвят направи луксозните чанти от кроко кожа да изглеждат още по-изискани, въпреки че също харесвахме модела на чанти за кръста.
Цветовете са кралски : кралско синьо, червен рубин, мек телесен, плътен зелен и много други.

В Max Mara, релефните чанти от крокодилска кожа също играха на други тенденции на чантата от есен 2019, с кожени чанти, пазарски торби и чанти с ремъци, релефни с текстуриран принт на крокодилска кожа. Други етикети, които си играеха с релефна обшивка за есента 2019 г., бяха Ребека Минкоф, Цимерман, Ула Джонсън и Боттега Венета.
Нашите предложения от кроко кожа можете да видите <<ТУК>>.