Модни тенденции Пролет Лято 2020

Модни тенденции Пролет/ Лято 2020

Топ тенденциите на дамски кожени чанти, които ще нахлуят в света на модата до 6 месеца
 
По време на модния месец вниманието ни е фокусирано върху пистите, за да разкрием тенденциите, които ще доминират в модната вселена. New York Fashion Week предлага разнообразие от свежи погледи в сферата на Ready to Wear аксесоари, по-специално новите силуети на чантата, са това което ние ще коментираме в тази статия.
Един поглед върху колекциите на дизайнери от Тори Бърч до Брандън Максуел и бързо ще разберете защо ние посвещаваме цяла статия на най-модерните чанти в момента. От актуалните мини чанти до огромните пазараски чанти тип торба ще разгледаме всички нови модели чанти за пролет лято 2020 година.

Ще ти разкрием новите чанти, с главно "Ч", които ще видите навсякъде, когато пролетта удари, А ето ги и тях...
 
1.Този небрежен слинг силует е новата модерна визия на чантата тип торба се оформя като една от най-модерните чанти на сезона.

2.Всичко е в детайлите за пролет- лято 2020 г. Катарамите- кръгли, квадратни или правоъгълни, са под светлината на прожекторите за пореден път.

3.Онази мини чанта, която тествахте миналия сезон? Е, тя се свива до още по-миниатюрен размер за пролетта. Разбира се, това не е най-практичният избор, но със сигурност е сладък и ефектен.

4.От другата страна на спектъра, голямата чанта тип торба, тоут или наричана още тип пазарска, продължава да е на мода, за да съхранявате вътре целия си живот. Колкото по-голяма, толкова по-добре.