Чанта с Кристали - Чанта Бижу

Чанта с Кристали - Чанта Бижу

Няма друг аксесоар толкова важен за жената, колкото нейната чанта! Типичният израз на нейната личност, който е достигнал въплъщение на модата - също толкова важен, колкото и дрехата. Декларация за стил, вкус и блясък, луксозни вечерни чанти с кристали през този сезон са пълни с нови вдъхновения за дизайн. Използването на различни размери, цветове и форми на кристали се явява като отделна тенденция, заслужила своето място сред другите видове чанти, направени от естествена кожа или еко кожа. Все повече дизайнери избират кристалът като свой любим материал, за да направят чантите си абсолютно възхитителни. Техните искрящи тълкувания преминават от чиста изтънченост към превъзходен бляскав шик!

 
В онлайн магазин CARISMA може да намерите прословутата чанта Око, изцяло направена от висококачествени кристали, както и чанта Пеперуда, които ще превърнат вашият празник в истинско празненство на блясък и лукс! Те са истинско произведение на изкуството и привличат заслужено вниманието на всички.
Също така ще откриете внимателно подбрана колекция от елегантни малки чанти в модните за сезона цветове и материи, чанта от ръчно шити перли, подходящи за сватба, абитуриентски бал, вечерно парти или коктейл.
Всичко това и много повече може да закупите и на място в нашият магазин в град Варна на бул. “Княз Борис I” 17.

Очакваме Ви!