Bag according to yout body type

Чанта според структурата на тялото

Когато става въпрос за чанти, обратната форма на вашия тип тяло е най-добре съответстващата. Когато пазарувате за чанта се погледнете в огледалото, разходете се с нея и почуствайте удобството да я носите.

Висока и слаба
Изберете чанти с къса, слаба форма като Хобо или чанта тип торба. Избягвайте раменните чанти с къса каишка, тъй като те ще ви накарат да изглеждате дори по-високи. Изберете чанти, които са по-широки, отколкото са високи. Клъчът също е добър избор за Вас.

Petite
Въпреки това, което виждате в Холивуд, големи чанти не са предназначени за малки жени. Големите торби са склонни да Ви засенчат и по този начин да изглеждат неестествено. Избягвайте чантите на рамото с дълга каишка, тъй като ще изглеждате още мънички. Подходящото за Вас тук.

Plus Size
Изберете голяма структурирана или твърда чанта, за да балансирате вашите извивки. Не носете чанта, която е твърде малка, тъй като ще ви накара да изглеждате по-големи. Ако обичате интересни принтове, носете такива, но с големи шарки.

Универсална
Ако сте се решили да си купите скъпа чанта, изберете тази, която ще можете да носите често. Няма нужда да харчите 200лв. или повече за чанта, която рядко ще излезе от гардероба ви. Ако купувате няколко по-евтини чанти, изберете класическа ежедневна чанта в черно или кафяво. След това експериментирайте със забавни, фънки стилове и металически украски за останалите ви чанти. Подходящи за Вас чанти вижте тук.