Най-доброто от дамски бизнес чанти

Най-доброто от дамски бизнес чанти

Мини чантите може да са голям тренд, но колкото и да обичаме тенденцията, те не могат да поберат дори нашето портмоне, да не говорим за другите важни неща, които всяка дама носи в чантата си. Намирането на чанта, която е модерна и подходяща за лаптоп, може да бъде голямо предизвикателство, особено за онези, които не си падат по чанта тип куфарче.

Най-добрите работни бизнес чанти могат, разбира се, да представляват различни неща за различните хора. Понякога те са по малко от всичко наведнъж: професионални, но не прекалено, достатъчно просторни, за да поберат маратонки и лаптоп и оборудвани с допълнителни джобове, за да съхранявате разни неща, от които се нуждаете (за четене, детски играчки и бутилка вода). Друг път може би просто ще търсите стилна чанта тип папка, която съхранява най-важното и ви кара да изглеждате професионално (както в офиса, така и когато излизате да се срещнете с приятели за напитки след дълъг ден). И не се изисква, но все пак се оценява: способността да носите чанта по много начини на няколко места, като например чанта, която има къса и дълга дръжка за през рамо.

От кожени чанти до конвертируеми раници, ние подбрахме всички най-добри чанти за лаптопи, които да носите до вашия офис и извън него. Пазарувайте всички наши любими по-долу.