Есен-Зима 2018 трендове от модните подиуми

Есен-Зима 2018 трендове от модните подиуми

Какво можем да кажем за чанти есен - зима 2018 г.? Дамските чанти са наши приятелки, които никога не разочароват. Те са подарък, който продължава да Ви съпътства сезон след сезон. Независимо колко си похапваме или изневеряваме на нашата диета, нашите чанти винаги са до нас, прилягайки ни до съвършенство! Поради нашата много скъпа, нездравословна мания по този топ аксесоар, преразглеждането на най-горещите тенденции кожени чанти Есен/Зима 2018 г. е по-скоро като вид удоволствие, от колкото работа.

Най - добрите Дамски чанти с естествен косъм за есента 2018

Като доказателство за пълната гъвкавост и лекота на използване на естествен косъм в модната сфера, този тип кожена чанта отново заявява своето място като "Must Have" аксесоар за 2018 г. Забелязваме също, че дамските чанти са станали като част от всяка една колекция на съвременните модни дизайнери, от колкото сезонен артикул. Където и да се намирате, град Варна, София, Пловдив или в някой от малките градове на България, ще установите, че вашата чанта в шарка пони, леопард или зебра, даваме ви гаранция, че ще съберете погледите на всички около вас! Дамски чанти от естествен косъм в магазин Carisma може да видите <тук>.
 
Мини - Дамски чанти за есента 2018

Малкият размер не винаги означава по-малко значим в Модата за есента на 2018 г. Тайно обичаме тези мини чанти, защото ни принуждават да съкратим до минимум дамските принадлежности, от които да си признаем, 70% са ни напълно излишни. Ако все още не сте убедени за функционалността на този аксесоар, ние ви даваме три добри причини да изберете един супер тренд : този на чантата за кръст и малката чанта.
1. Можете да я носите не само в ежедневието: минималистичните стилове на кожа или велур може да омекотят формален вид като костюм или вечерна рокля.
2. Универсален: благодарение на регулируемата лента, можете да носите чантата на талията, на рамо или кръстосана през рамо.
3. Ще държи ръцете ви свободни цял ден.
Който и тип и стил да изберете, трендът на Малка чанта с дълга дръжка е голям и няма изгледи скоро да изчезне от модните подиуми.