Грешки, които мъжете допускат с техните чанти

Грешки, които мъжете допускат с избора на чанта

Повечето от мъжете (всъщност, една четвърт, според анализаторите) сега осъзнават, че носенето на чанта не ги прави по-малко мъжествени. Всичко, от слушалки, компютър, до папки с документи, би било изключително неудобно ако няма къде да се съхранява.
 
Това, което не е толкова ясно, е как да селектирате един тоалет, който да изглежда стилно издържан. Ние ще Ви помогнем да се носите модерно с нашият наръчник за най-лошите грешки, които мъж може да направи с чанта в ръка или на рамо, както и как да ги избегнете.
 
Грешка: Носенето на грешната чанта с погрешно облекло
Повечето неща си имат време и място, чантите не се различават.
Вашата лъскава кожена чанта е подходяща за бизнес срещи, но не се връзва с пясъка на плажа. По същият начин платняната спортна раница никога не трябва да се вижда по рамената на вашия работен костюм от понеделник до петък.
 
Решението: Съчетайте чантата си с вашето облекло
Не буквално (съгласете се, че няма да изглежда много стилно, ако сте облечени от глава до пети в кожа и към това да прибавите и чанта от естествена кожа). Вместо това вземете елемент или цвят за чантата си от дрехите или обратно.
Макар че вече бизнес чантата не е само за офиса и е напълно възможно да носиш раница с костюм, без да изглеждаш като непораснало дете, струва си да се обмисли облика и усещането за това, което държиш в  ръката.
Премиум качествените материали винаги ще изглеждат по-строго и стилно. Така че, независимо дали искате да се обличате спортно-елегантно, за работа или ежедневно, изберете подходящата чанта според случая.
 
Грешка: Цвета не е от значение
В света на бизнеса, аксесоарите с характер са като златен прах. Една смела цветово чанта може да внесе нов живот на един стар костюм много по-добре, отколкото някоя цветна вратовръзка.

Решението: Основни цветове на първо място
Всеки добре облечен мъж знае, че тайната да изглеждаш добре, е да избере основните цветове. В този случай, това означава да се заредите с основните модели, класически и спортни, във нюанси в цвят на кожата, тъмно синьо и разбира се черно преди всичко.

 
Грешка: Чантата не е подходяща за повода
Малка ежедневна мъжка чанта е чудесна за кратка разходка по магазините, но не е толкова полезна за градският транспорт, когато се опитвате да държите едновременно кафе, сутрешният вестник и  билета за метро.

Решението: Използвайте различни чанти в различни ситуации
Направете практичността приоритет. За една ежедневна чанта се уверете, че основни функции като дръжка и разпределение, са също толкова важна част от вашите критерии за покупка, колкото и самият външен вид. Отличен избор за целта са чантите с къса и дълга дръжка, по този начин, когато се нуждаете от удобство и практичност, можете да извадите дългата дръжка и да използвате двете си ръце свободно.

Грешка: Купувате на изкуствена кожа
Хубавите неща струват скъпо, но не е задължително! Заложете на една бизнес чанта за документи от естествена кожа, която ще изплаща дивиденти в дългосрочен план.
Не само ще получите отлично качество, но и чантата ще изглежда по-добре с възрастта, тъй като кожата омеква и развива своята уникална патина и великолепен цвят.

Решението: Изберете естествената кожа
Ние от магазин Carisma можем да Ви предложим голямо разнообразие на мъжки чанти и кожени раници. Предимствата са безброй: удобно разпределение, зашеметяваща визия- всекидневни чанти, спортни чанти през рамо, стилни бизнес чанти за документи. Доверете ни се и няма да сбъркате!

Грешка: Избор на чанта без отделения
Когато става дума за мъжка чанта, тя трябва да изглежда добре, но и да има добро разпределение. Страхотният външен вид на една чанта няма да е от голяма полза, когато вече търсите 15 минути своите ключове в едно огромно пространство без нито един джоб.

Решението: Намерете стил, който отговаря на ежедневните ви нужди
Като минимум, потърсете странични джобове, които съхраняват най-важното и са леснодостъпни. Ако търсите работна чанта, допълнителните разпределения за документи А4, както и преден и заден джоб, са задължителни за функционалността на мъжката чанта.