Всичко за италиански кожени чанти, Част 2- ра

Всичко за италиански кожени чанти, Част 2- ра

Кожени чанти, произведени в Италия.
Висока класа, безупречно покритие, безкомпромисно качество, неустоими стил и безкрайна елегантност - всички тези определения ти идват на ум веднага щом заговорите за 100% италиански кожени чанти. Попитайте всеки вещ в модата той ще ви каже, без дори капка колебание, че когато става въпрос за чанти, истинската кожена чанта „Произведена в Италия“ е единственото нещо, което си струва да носите в ръка, независимо от повода или времето на деня.
 
Ако обаче сте любопитни или просто се нуждаете от малко повече доказателства, ето какво прави кожените чанти „Made in Italy“ най-добрите в света.
 
Милано: Модната столица на света
Всеки, който знае нещо за висшата мода, знае, че италианският град Милано е една от четирите най-големи световни модни столици (Лондон, Париж и Ню Йорк са останалите три) и истинският  център на дизайнерския свят. Не е изненадващо, когато осъзнаете, че Versace, Valentino, Ferragamo, Bottega Veneta, Prada, Dolce & Gabbana, Cavalli, Fendi, Gucci и Armani са базирани в Милано. Това са имената, които държат високи стандарти на своите продукти, включително кожени чанти. Въпреки това, докато Милано несъмнено е световният моден център, знаете ли откъде произлизат тези високо модни гурута? Милан може да е витрината, но когато става въпрос за кожа, историческият град Флоренция и останалата част от Тоскана, където се намира Флоренция, са истинските горещи точки. Да, топ дизайнерските марки на световните източници са не само кожа, но и производство на кожени изделия от Тоскана, най-големият регион на Италия, който е и най-големият център за обработка и производство на висококачествена кожа в света.
 
Флоренция, Тоскана: Доставчика на естествена кожа за Милано
Ако мислите, че Флоренция е най-вече за монументалната слава на възрожденското изкуство и архитектура, вие сте съвсем прав. Но отвъд старите майстори, пиаци и катедрали във Флоренция има и друго нещо, с което Флоренция е била световно известна през вековете. Става дума за естествената италианска кожа. Чантите „Произведени в Италия”, по които хората по цял свят въздишат някога са били привилегия само на високата аристокрация в Европа. Сега, разбира се, можете даси закупите висококачествени италиански чанти от специализираните магазини или оторизирани риселъри.
 
Италианско майсторство: Ненадминат в финес
Gucci, Armani, Prada и много други водещи марки имат своите производствени съоръжения за кожени изделия в Тоскана и са единственото им място за избор на най-качествени кожени изделия. Под бдителните очи и прецизна тосканска кожарска работа се произвеждат най-качествените кожени изделия. Всъщност, качеството на работа на майсторите от високо квалифицирана тосканска кожа е несравнимо. Това е причината топ марките да създадат свои собствени производствени единици точно в Тоскана или да получат източници от добре утвърдени бизнес къщи в региона.
 
Кожени чанти, произведени в Италия: Цена
По отношение на италианските кожени чанти, най-добрите неща в живота със сигурност не са безплатни или поне не са никак евтини. Въпреки това, ако трябва да говорим за  кожени чанти „ Произведени в Италия“ си струват вески един лев, който ще похарчите. Ще се убедите, че италианското качество е в пъти по-стойностно дълголетно от това на конкурентите.

Ако обичате да получавате най-добрата стойност за парите си и да направите блестящо първо впечатление, има само един вид чанта, която трябва да намери пътя си към гардероба (и ръцете ви). Да, имате право! Трябва да сте гордият собственик на 100% кожена чанта, изработена в Италия.
Италианската естествена кожа е изключителна комбинация от най-добрата кожа, най-добрият дизайн и най-добрата изработка. Не е изненадващо, че това е много търсено от тези, които искат да купят най-доброто и са готови да платят по-висока цена за това. 
Селекция от красиви и удобни модели италиански дамски чанти, раници и портмонета Ви очаква в нашият сайт ( ВИЖ ТУК ), както и на място в нашият магазин в гр. Варна, бул. "Княз Борис" 17.