Всичко за италиански кожени чанти, Част 1-ва

Всичко за италиански кожени чанти, Част 1-ва

Куба е за пури и Шотландия е за уиски, Италия е за кожа. Това означава, че в тяхната категория, чисто и просто, италианците са ненадминати в целият свят. „Произведено в Италия“ означава, че от източника на кожи до дъбенето и боядисването, а след това проектиране и производство, всяка отделна стъпка от процеса е настъпила в Италия. Такива кожени изделия са на почит сред купувачите, които са добре осведомени и притежават стил, и много често се категоризират в по-висок ценови клас. Какво прави тези кожени изделия „Произведени в Италия“ толкова атрактивни, че купувачите са готови да платят повече за тях? Само възприятие и мит ли е твърдението за естествената кожа, произведена в Италия, или има и реални доводи?

Ние ще изложим основните причини в тази статия.
Трите фактора, които правят продуктите от естествена кожа „Произведени в Италия“ най-добрите в света са превъзходното качество на кожата, изключителният дизайн и изисканата изработка. Сега нека разгледаме всички тези три фактора един по един.
 
Италианската кожа е просто най-добрата в света.
Италия е най-добрата дестинация за кожа в света. Сдружението на италиански производители на машини за обувки и чанти: почти 50% от световните машини за обувни и кожени изделия и 80% от машините за дъбене се доставят от Италия. Тези специализирани производители се фокусират върху качеството и технологичният напредък и намират купувачи по целия свят. Така че, когато купувач избере кожени изделия и аксесоари „Произведени в Италия“ най-добрият производствен процес е гарантиран. Сега да преминем от кожена техника към самата кожа.
 
Естествената италианска кожа или Cuoio italiano, както я наричат ​​в Италия, е произведена, дъбена, боядисана и изработена изцяло в Италия. Като висок клас продукти, фокусът не е върху масовото производство. Акцентът е изцяло върху качеството и перфекционизма. Италианските производители на кожи използват най-качествените естествени дъбилни агенти, багрила и довършителни техники за производството на най-добрата кожа.Дъбенето, боядисването и довършителните работи дават на кожата не само трайност и дълголетие, но и личност и чар, както и това се превръща в ключов фактор в производството на най-качествена кожа. Кожени фирми в Италия са предимно семейни предприятия, предавани от поколения, където традиционните рецепти за кожен тен са пазени като ревностни държавни тайни. Индустрията може да бъде малка и тясно държана от няколко избрани компании, но доставя дъбени кожи до 120 страни. 20% от световната кожа се произвежда в Италия. Не забравяйте, че в комбинация с изключителността на италианската кожа 20% пазарен дял като цяло е доста фантастичен.

Истинската италианска кожа е направена от най-добрите налични телешки кожа, т.е. е пълнозърнестта ( на бобчета ), т.е. от най-дебелата част на телешката кожа, която не трябва да бъде шлифована и по този начин е супер издръжлива. Всъщност пълнозърнестата кожа, като добро вино, се подобрява с времето.
Имате истинска италианска кожена чанта с етикет „Произведено в Италия“? То вие сте инвестирали разумно в качествен продукт, който никога няма да се счупи, да се обезцвети или да се обели. Напротив, той ще придобие допълнителен блясък с течение на времето.
 
 
Италианският дизайн е най-стилният, който можете да намерите.
 Италианската изработка е най-изисканата, която можете да си купите. Италианската кожа може да бъде изключителна, но все пак изначало тя е още е суровина, която се нуждае от проектиране и производство, преди да може да бъде поставена на рафтовете на магазините. Именно в тази област се задейства страхотната дизайнерска репутация на Италия. Мода, направена в Италия, е номер едно за тези, които са готови да похарчат добра сума, за да се присъединят към групата на  „най-добре облечените“. Тъй като Милано е една от безспорните модни столици в света, а италианските марки са част от висшата мода, италианската кожа е неделима част от аксесоарите, свързани с нея.
Аксесоари от високо качество, висша мода и безкомпромисен вкус.
Дамска чанта Fendi, портфейл на Prada, куфарче Gucci, обувки Ferragamo, кожено яке от Armani, кожена пола на Cavalli - тези, които познават марките, знаят, че това са най-добрите сред наи-добрите. Когато тези модни къщи използват италианска кожа, за да придадат форма на своите дизайнерски дрехи, сака, чанти, обувки, портфейли, колани и други продукти, резултатът е спиращ дъха дизайн, подсилен от изключителното качество, което ги прави обекти на огромно желание. Не само облекла и аксесоари, но и луксозни мебели като Natuzzi и изключителни автомобилни компании като Ferrari, Lamborghini и Maserati, също използват италианска кожа за тапициране на продуктите си. Това е печеливша ситуация както за марката, така и за суровината. Те се допълват взаимно и повишават индивидуалната си слава. Не е изненадващо, че изработените в Италия кожени изделия и аксесоари са известни с изключителността си и се отличават с високо качество.

Най-висококачествените суровини и превъзходният дизайн обаче, се нуждаят още и от изискана изработка, която ще спре дъха на крайният потребител. Това е третото доказателство, че продуктите с етикет „Made in Italy“ имат страхотни предимства пред другите аксесоари. Репутацията на Италия като световен моден център не е безизвестна. Славата й е придобивана в продължение на векове на доставка на ръчно изработени изделия за други нации. Италианските кожени занаятчии са предпочитани при изработка по поръчка на кожени изделия и аксесоари от крале и аристократи по цял свят. Това знаменателно наследство продължава да живее в почти перфектната изработка, която използва съвременни технологии в много стъпки, но гарантира, че всеки разрез, бод и шев са прецизни.
 
Италианската естествена кожа е изключителна комбинация от най-добрата кожа, най-добрият дизайн и най-добрата изработка. Не е изненадващо, че това е много търсено от тези, които искат да купят най-доброто и са готови да платят по-висока цена за това. 
Селекция от красиви и удобни модели италиански дамски чанти, раници и портмонета Ви очаква в нашият сайт ( ВИЖ ТУК ), както и на място в нашият магазин в гр. Варна, бул. "Княз Борис" 17.